
Dalaman Devlet Hastanesi’nde Yeni Düzenlemeler Planlanıyor
Ziyaret kapsamında hastanenin birimleri ve hizmet alanları gezilerek sağlık çalışanları ve vatandaşlarla görüşmeler yapıldı. Görüşmelerde iletilen talep, öneri ve ihtiyaçlar değerlendirilerek sağlık hizmetlerinin sunumuna yönelik çalışmalar ele alındı.
Dalaman Devlet Hastanesi’nde hizmet kapasitesinin artırılması amacıyla acil servis alanının genişletilmesi ve yeni poliklinik alanlarının açılması planlandı. Ayrıca ameliyathanenin fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve hizmet kapasitesinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmeler gerçekleştirildi.
Öte yandan, 150 yataklı yeni Dalaman Devlet Hastanesi binasının yapımına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Fethiye’de Yeni Aile Sağlığı Merkezleri İncelendi
Fethiye’deki ziyaretler kapsamında 6 No.lu Patlangıç Aile Sağlığı Merkezi için planlanan yeni hizmet binasının yapılacağı alanda incelemelerde bulunuldu.
Ayrıca Çatalarık Mahallesi’nde yapılması planlanan aile sağlığı merkeziyle ilgili mahalle muhtarıyla görüşülerek proje kapsamında gerekli planlama ve değerlendirmeler yapıldı.
Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması ve sağlık tesislerinin fiziki ve teknik altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.
![]()
Yorumlar
Henüz bu habere yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan siz olun!