Yenileniyor
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • K.Maraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
-- %
-- %
-- %
-- %
REKLAM

Dalaman Kaymakamı Ali GÜLDOĞAN’ın “19 Eylül Gaziler Günü” mesajı;

1014 defa okundu kategorisinde, 19 Eyl 2018 - 19:12 tarihinde yayınlandı
Dalaman Kaymakamı  Ali GÜLDOĞAN’ın “19 Eylül Gaziler Günü” mesajı;

 

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “Mareşal Rütbesi” ile “Gazilik” unvanının verildiği günün yıl dönümünü Gaziler Günü olarak kutlamaktayız.
Vatanımızın bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda Şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, vatan severliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.
Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Bizler bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.
Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu mukaddes toprakları ilelebet muhafaza etmek, bayrağımızı bu topraklar üzerinde özgürce dalgalandırmak hepimiz için milli bir vazifedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi , ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Loading

Haber Editörü : Tüm Yazıları
Yorum Yaz