
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Dalaman da Dalaman Belediyesi ve Kamu yatırımları ile ilgili olarak bir dizi ziyaretlerde bulundu.Beraberinde Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İlçe Başkanı Şefik Oğuz,İl Başkan Yardımcısı Onur Turgut, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul ve Meclis üyesi Kemal İlhan ile birlikte incelemelerde bulundu.Dalaman Belediyesine hibe edilen ve tedarik edilen araç parkını, Çevre Bakanlığınca verilen çöp konteynırlarını inceledi.Heyet daha sonra toprak zemin tenis kortlarını, yapay çim sahayı, eski hükümet konağı binasını ve Dalaman Kapukargın Termal tesislerini incelediler.

Dalaman Ak Parti İlçe Başkanlığında parti yönetim kurulu ile basına kapalı biraraya gelen Kadem Mete, daha sonra Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ve İlçe Başkanı Şefik Oğuz ile birlikte ortak bir basın toplantısı düzenleyerek yatırımlar konusunda bilgi verdiler.

Mete burada yaptığı konuşmada Dalaman da 2024 deki yerel ve 2023 yılında yapılacak olan genel seçimde yapacakları ile daha büyük projeler yapmak için halkın karşısına çıkacaklarını, amacın daha çok hizmet ve yatırım olduğunu ifade etti.
