AK PARTİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU,İFTAR DUASINI İL MÜFTÜSÜ OKUDU

 

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından “Kardeşlik Sofrası” sloganıyla iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programda 4 bin kişi iftar sofrasında bir araya geldi.

Muğla Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen programa AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla İlçe Başkanları 27. Dönem Milletvekili Adayları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin baş harfleriyle şekillendirilen sofralar dikkat çekti.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar öncesinde Kur’an-ı Kerim okunurken Mehter Takımı’nın seslendirdiği marşlar ilgiyle takip edildi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinerek iftar sofralarını paylaşan vatandaşlara teşekkür eden İl Başkanı Kadem Mete “Tüm teşkilatlarımız ile seçim çalışmalarını sürdürüyoruz.  24 Haziran’da Muğlalı kardeşlerimizin Türkiye’deki gerçekleri görmesi için elimizden geleni yapacağız. İnşallah Muğla’nın kaderi 24 Haziranda değişecek” dedi.

İftar sonrası İl Müftüsü Abdurrahman Koçak dua etti.

 

Yorumlar (0)
Yorum Ekle